Ken je dat gevoel dat je elke dag goed slaapt en altijd fit aan je dag begint? Nee ik ook niet.

RX SPORTMASSAGE


Een actieve leefstijl vraagt, hoe gek dat ook klinkt, ook om voldoende rust en herstel. Dit heb je zelf in de hand door bijvoorbeeld te letten op voeding, slaap en stress. Is jouw herstel al volledig on point? Of kun je nog wel wat hulp gebruiken?

WAAROM EEN SPORTMASSAGE BIJ RX FYSIO?

Bij RX Fysio kan een sportmassage gecombineerd worden met manuele technieken en dry needling. Het helpt je ontspannen en eventuele pijn te verlichten. Oftewel wil je snel de nodige verlichting en ontspanning? Geef je herstel dan een boost met sportmassage.

SPORTMASSAGE

Een betere doorbloeding, vermindering van pijnklachten en het eeuwige leven, het zijn dé voordelen van een sportmassage. Oké, dat laatste misschien niet maar het zorgt wel voor een goede ontspanning.

MANUELE TECHNIEKEN

Met name stijfheidsklachten in de wervelkolom kunnen door manuele technieken sterk verminderd worden. Na een manipulatie ervaar je direct meer bewegingsvrijheid.

DRY NEEDLING

Dry Needling is een methode om pijnlijke triggerpoints in spieren te behandelen. De behandeling verbetert de doorbloeding binnen de spiervezels wat zorgt voor ontspanning.

HEB JE EEN VRAAG?