FYSIEKE PROBLEMEN PAK JE ACTIEF AAN.

RX FYSIOTHERAPIE

RX Fysio richt zich op mensen die fit willen worden én blijven. Doormiddel van een no-nonsense aanpak voel je en beweeg je beter binnen no-time. Zelfmanagement is tijdens een behandeltraject altijd het uitgangspunt. Verwacht dus een actieve aanpak, waarbij je zelf aan de slag gaat met je klachten.

WAT IS RX FYSIOTHERAPIE?

RX Fysiotherapie gelooft niet in symptoombestrijding maar richt zich op het aanpakken van de onderliggende oorzaak om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te optimaliseren.     

9

FYSIOTHERAPIE

Fysiotherapie richt zich op het aanpakken van klachten variërend
van sportblessures tot langdurige pijnklachten. Door na het stellen van een diagnose een duidelijke educatie te combineren met een effectief behandelplan word je zelf expert in het aanpakken van jouw klachten.

9

MANUELE THERAPIE

Een manueel therapeut is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van gewrichtsklachten zoals rug-, nek- en schouderklachten. De effecten van mobilisaties en manipulaties zijn vaak al direct merkbaar. Maar hier blijft het natuurlijk niet bij. Door daarna zelf actief aan de slag te gaan maak je pas echt het verschil.

9

DRY NEEDLING

Dry Needling is een methode om pijnlijke triggerpoints in spieren te behandelen. Dit geeft snel pijnvermindering waardoor je vrijer kunt bewegen. Maar ook hier geldt: wil je blijvend resultaat dan zul je aan de slag moeten.

 

WAAROM KIES JE VOOR RX FYSIOTHERAPIE?

Je wil zo snel mogelijk van je klachten af. Dat staat voorop. Maar daarnaast wil je waarschijnlijk ook een blijvend resultaat waardoor je weer onbezorgd kan bewegen en sporten. De no-nonsense aanpak van RX Fysio geeft jou de controle over je klachten.

}

TIJD & AANDACHT

Fysiotherapie is geen productie- maar maatwerk. Daarom is een intake bij RX Fysio altijd 60 minuten. Je krijgt ruim de tijd en de volledige aandacht.

U

BREDE KIJK

Door breed te kijken naar alle domeinen van je gezondheid behandelen we niet alleen je symptomen, maar zoeken we ook naar de oorzaak van je klacht.

ZELFMANAGEMENT

Een persoonlijk managementplan geeft je de juiste tips, tricks en tools om jouw klacht zelf aan te pakken. Jij wordt de expert.

HEB JE EEN VRAAG?

HOE VERLOOPT EEN AFSPRAAK BIJ RX FYSIO?

Het maken van een afspraak.

Een afspraak maak je eenvoudig en snel via Whatsapp of per de online afspraak planner op de contact pagina. RX Fysio heeft ook in het weekend en in de avonduren tijd voor je!

Waar moet je zijn.

RX Fysio bevindt zich naast Primal, dé Crossfit box van Weert.
Adres: Molenveldstraat 153
Hier kun je RX Fysio niet missen!

Intake & behandelen

Fysiotherapie is geen productie- maar maatwerk. We nemen ruim de tijd om jouw klacht(en) te bespreken en er kan tijdens een intake direct behandeld kan worden!

Praktische zaken

Een aantal good-to-knows, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
RX Fysio heeft contracten met (bijna) alle zorgverzekeraars. Geen contract met jouw verzekering? Dan kan je de rekening indienen en krijg je een gedeelte terug. Als je hier vragen over hebt, laat het weten, dan kijken we graag even met je mee!