Over RX Fysio

RX Fysio is de specialist op het gebied van wervelkolom- en sportgerelateerde klachten aan knie en schouder. 

Fysiotherapie

Fysiotherapie richt zich op het aanpakken van klachten variërend van sportblessures tot langdurige pijnklachten. Door een duidelijke educatie te combineren met een effectief behandelplan word je zelf expert in het aanpakken van jouw klachten.

Dry Needling

Dry Needling is een methode om pijnlijke triggerpoints in spieren te behandelen. Dit geeft snel pijnvermindering waardoor je vrijer kunt bewegen. Maar ook hier geldt:
wil je blijvend resultaat dan zul je aan de slag moeten.

Manuele Therapie

Een manueel therapeut is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van gewrichtsklachten zoals rug-, nek- en schouderklachten. De effecten van mobilisaties en manipulaties zijn vaak al direct merkbaar. 

Revalidatie na je operatie

RX Fysio heeft de knowhow om je van de eerste stappen met krukken te begeleiden naar sporthervatting.  Met alleen een operatie ben je er nog niet, een gerichte revalidatie ondersteunt jou in je herstel!

Specialisme

Rug- & nekklachten

RX Fysio heeft jarenlange ervaring op het gebied van lage rugpijn, nekklachten en whiplash gerelateerde klachten. De manuele behandeling geeft direct effect. Maar hier blijft het natuurlijk niet bij. Door daarna zelf actief aan de slag te gaan maak je pas echt het verschil.

Artrose knie

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Sport gerelateerde klachten

RX Fysio is vooral bezig met het onderzoeken en behandelen van sport gerelateerde blessures. Door specifieke mobiliteit- en krachtmetingen wordt bepaald wat er getraind moet worden waarna je zelfstandig aan de slag gaat met een gericht oefenprogramma.

Artrose heup

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Vergoed vanuit je aanvullende verzekering.

RX Fysio heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars in Nederland. Voor meer informatie neem contact op met de praktijk.

Tom Janssen

MSc Manueel therapeut

Mijn kennis als fysio- en manueel therapeut combineer ik met een functionele manier van trainen. Voor veel lichamelijke klachten kan dit dé oplossing zijn. Zelfredzaamheid is daarin altijd het uitgangspunt. Verwacht dus een actieve aanpak, waarbij je zelf aan de slag gaat met je klachten. 

Zij gingen je al voor:

Fysiotherapeut

chaosgunner7chaosgunner7
12:26 23 Dec 22
Ontspannen sfeer en deskundig advies. Zoekt samen met jou naar het beste wat bij jou past.
Stef StawinskiStef Stawinski
12:06 22 Jun 22
Supervriendelijke, spontane en bovenal deskundige fysiotherapeut! Zoals reeds geschreven hier: Tom denkt echt met je mee! Denkt niet alleen in rehab maar ook prehab. Na het scheuren van beide enkelbanden en een enkelbreuk was ik dankzij Tom binnen 6 weken weer aan het deadliften en na 9 weken aan het squatten.
Noud BeelenNoud Beelen
16:45 27 Dec 21
De behandelingen richten zich niet alleen op het verminderen van de klachten, maar vooral ook op het voorkomen van deze klachten in de toekomst. Tom is kundig, vriendelijk en gepassioneerd in zijn vak, wat ervoor zorgt dat de behandelingen zeer prettig zijn.
sven janousven janou
09:47 06 Jul 21
RX Fysio is precies wat ik nodig had om van mijn rugklachten af te komen! Tom heeft een actieve behandeling met veel bewegen. Hij legt duidelijk uit waar je klachten vandaan komen en wat je moet doen om er vanaf te komen. Absoluut een aanrader als je een actieve aanpak zoekt om van je klachten af te komen.
Jeffrey van EschJeffrey van Esch
19:28 05 Jul 21
Na al enige tijd met een vervelende terugkerende blessure rondgelopen te hebben met Tom in contact gekomen.Met tom's deskundig weet hij heldere en begrijpelijke taal uit te leggen wat het probleem is en waardoor het veroorzaakt wordt, maar belangrijker nog wat de aanpak is om je van je klacht te verhelpen.Na enkele sessies gevolgd te hebben en een goede dosis aan tips afgestemd op probleem is de blessure verholpen en hoefde ik niet te stoppen met sporten.
js_loader